Post by topergemacgi on Feb 6, 2022 21:01:44 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mad GunZ shooting games online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mad GunZ shooting games online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ tokeny generátoru cheatů ▞▞▞
▞▞▞ Mad GunZ shooting games online 2022 version ▞▞▞
úžasná hra. těšíme se na nové mapy. Moc se mi líbí, možná si koupím balení 3,49.
Mad GunZ střílečky a Battle Royale, online 2.0.5 MOD ... - APK Home
Pěkný
Tato hra mě opravdu hodně baví, hodnotil bych ji více, ale stále je tu pár věcí, se kterými mám problém. Pokaždé, když hraji, zdá se, že alespoň jednou nebo dvakrát zamrzne a sem tam se objeví několik závad
Ahoj, kdokoli, kdo píše tuto zprávu, dávám jí 3 hvězdičky, protože jsou to chyby, jsou špatné, miluji tuto hru, ale chyby mě chytí a zkurvení hackeři mě zabijí pokaždé, když vstoupím do Battle Royal, chyby jsou v pořádku, kdykoli mě nebo někdo jiný pozve dobře, existuje šance, že to nefunguje, protože neprocházejí žádné zprávy a někdy říká, že je příliš mnoho přátel, když nejsou, a dobře jsem dokončil pár věcí, abych vydělal drahokamy a dobře. Nedá mi to a plýtvá to mým časem díky
Dávám tomu 4 hvězdičky... protože když jsem zasáhl nepřítele, nezpůsobilo to žádné poškození, pak jsem byl zabit nepřítelem a nemohl jsem se znovu objevit, opravte to, prosím, dám tomu 5 hvězdiček ohodnoťte, pokud to opravíte.
,skle
skvělé prostě skvělé
2 · Akce Klement · Alienbusters · Android · Ataristuv Protiutok ... Ninja Madness · Panda Kids Zoo Games · Pixel Smashy War - Gun Craft · Pocket Dungeon
Špatný
Střelecké hry Mad GunZ, online, Battle Royale mod apk (Unlimited ...
Zdá se, že spousta závad a podvodníků a vývojářům na hře nezáleží, smutné.
Tato hra je nejhorší, když hraji multiplayer Vždy mi to říká znovu připojit dont install this game😡😡😡😡😡😡!!!!!!!!!!!!!!
Líbí se mi tato hra, protože je tak skvělá, hraji ji na počítači, ale hraji ji na telefonu a je to táááák
Řeknu, že je to 5 hvězdiček, ale důvod, proč dávám 3 hvězdičky, protože neexistuje možnost oslovit lidi, protože hra je plná hackerů a není zde možnost hrát se svými přáteli
Je to super až na krátký časový limit v kolech.
Tato hra je velmi dobrá, jsem na úrovni 14, ale bojuji s dobrodružstvím úrovně 1, ale přesto tuto hru miluji
chodí příliš pomalu a je těžké je ovládat, protože tlačítko je příliš malé a nelze střílet kvůli špatným tlačítkům
Akční hry · Masked Forces Unlimited Airport Clash 3D Infinity Battlefield Ops Venge.io CAD War 4 Krunker Warfare Area TopDown Monster Shooter Commando
Miluji tuto hru někdy nesnáším reklamy pls revmove ads
Promiň, dám hodnocení 1 🌟 Proč? Protože nemůžu hrát... Zaseklo se to na obrazovce načítání, opakuji to mnohokrát... Ale stále se to zaseklo na obrazovce načítání.
Je to opravdu zábavná hra, až na to, že doba oživení je 10 sekund. Musí to být maximálně 5 sekund
Onlinovky.cz - Hry online
Je to dobrá hra. Líbí se mi královská bitva a můžete dokonce rozbíjet předměty, abyste získali zbraň. Skvělá hra
Boziiiiiii xd
je to opravdu zábavná a návyková hra, ALE je těžké najít otevřenou místnost a existuje mnoho možností, jak přidat
Tohle je ta nejlepší hra Akčni
Tato hra je zábavná, protože se můžete bavit
Ani mě to nenechalo hrát, taková ztráta času!
Dal jsem tomu 4 hvězdičky, protože nemůžete použít ovladač, pokud byste mohli, byla by to nejlepší hra všech dob, také je tam příliš mnoho hacků, které potřebují opravit, unavuje mě smrt na 5 000 000 raket
milovat hru. mabeye sniž, kolik drahokamů potřebuješ k přizpůsobení postavy.
Get into the pixelated world of Mad GunZ and fight with or against other players. Use a variety of weapons to take down opponents, ranging from fellow
Opravdu dobrá hra si ji oblíbila jen na pár závad
Je to run-n-gun styl hry, kde se dostanete střílet všechno, co se pohybuje . Způsobíte ve světě hlavní chaos (zamýšlený Pun). Projděte se na střílečce a
Supr
Toy Blast Teka-teki gxqc
Nebylo to dobré kvůli zbraním a dalším věcem, dost to vadí a battle royale nefunguje
Oh, děkuji, že jsi mi odpověděl! Opravdu miluji tuto hru, je to stejná jako pixel gun, ale nižší úložiště a špatná grafika, ale to je v pořádku! Pls opravte závady a chyby. Btw díky, že nás neignorujete.. chraňte se
Že se můžete bavit, jak chcete, je dobrá hra
je to super hra
Mezi dobrà hra 😀😀😃😄😆😉
Dobrá hra
Díky této aktualizaci byla hra na hovno, protože předtím byly všechny zbraně drahé, ale nyní jsou levné, takže kdo je kdy koupil, promarnil spoustu času. A předtím byly všechny mé zbraně a brnění jako upgradované úrovně 9 a 5, ale nyní je aktualizace resetovala, takže nyní nejsou všechny upgradovány, což utratilo spoustu peněz