Post by topergemacgi on Feb 6, 2022 20:33:16 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Monster Legends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Monster Legends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ codifică infinite primogemuri ▞▞▞
▞▞▞ Monster Legends 2022 version ▞▞▞
Este grozav că jocul s-a schimbat atât de mult de la pauza de 3 ani pe care am luat-o, jocul are evenimente noi în fiecare săptămână, făcându-l foarte dinamic și plăcut.
Îmi place foarte mult acest joc, dar în ultimele 3 zile de fiecare dată când se încarcă până la 99 la sută, se blochează, vă rugăm să remediați acest lucru Îmi place acest joc și nu îl pot șterge
Nu numai că acest joc nu este distractiv, dar este aproape imposibil să vă actualizați monștrii și ruinele fără să plătiți o mulțime de bani (chiar și cu gratuități pentru vizionarea reclamelor). Este nevoie de aproximativ o oră pentru a crește suficientă hrană pentru a îmbunătăți un monstru la un sfert de nivel. Cursul de schimb al monedelor de aur pentru ruinele necesare, monștri, îndepărtarea obiectelor etc. nici măcar nu se calculează corect. Este aproape ca și cum dezvoltatorii au venit cu numere aleatorii fără să acorde atenție logicii sau detaliilor. Joc groaznic!
Cand intru pe Team War imi iese din joc! Rezolvati!
Nu pot relua jocul meu de 2 ani
Îmi place jocul, dar are prea multe oferte și reclame uneori. mai întârzie din când în când. in afara de asta e un joc bun
Monster Legends are o opțiune de a finaliza sarcini în alte aplicații sau jocuri pentru recompense și cred că este o înșelătorie. Am îndeplinit o sarcină bine în limita de timp și nu mi-am primit pietrele. Procesul de ecloziune pentru monștri este absurd! Trebuie să aștepți ore și uneori zile chiar și pentru cele pe care deja le ai și nu le vrei. Am început acest joc ca ceva de jucat cu fiul meu și acum cred că am făcut o greșeală și mi-am pierdut timpul. Rng în acest joc este absolut nasol.
Un joc decent distractiv, dar totul durează 5 ore reale sau peste care pur și simplu îl face plictisitor și îți împing mult prea multe micro-tranzacții și oferte „exclusive” în față.
Poate fi distractiv uneori, dar într-adevăr am rămas fără spațiu pe cardul dispozitivului meu, care conține 20 de gigaocteți, iar jumătate a fost luată de legendele monștrilor, fiecare actualizare este întotdeauna prea mare, dar totuși 10 gigaocteți
Monster Legends Stratēģiskās spēles hxic
Grafica i Bună monștri sunt tari și poți să combini astai tare și îl recomand
Jucam maraton, aveam 5k puncte și doar o altă persoană făcea ceva, așa că am plecat. M-am alăturat altui clan cu o oră prea târziu pentru a primi un bonus, deși sunt deja mai mare de 1/3 dintre ei și nu contează dacă intru primul, nu pot primi unul. Bănuiesc că nu voi cumpăra nicio pietre prețioase.
Este atât de distractiv să te joci. Mă joc cu acea aplicație ore întregi, ceva de 12 ore sau mai mult, spunând că este atât de distractiv că trebuie să o încerci!
Jocul este distractiv, dar ați făcut rău cu anunțurile rand
Spune că nu am internet, dar am *SPUNE-MI CE SĂ FAC*
Lansarea oficială a Monster Legends este disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS, dar o puteți juca și pe un PC folosind un emulator terț.
e bun da nu am dat 5 stele ca misa resetat contu si am pierdut mult
Monster Legends Strategy sin
Dacă ați părăsit acest joc cu mult timp în urmă și sunteți pe cale să vă întoarceți la el, pur și simplu nu o faceți. A devenit altceva decât să plătească pentru a câștiga. Miticii de nivel 30 pot ucide legendari de nivel 95. Așa că, dacă nu ai un mitic, pregătește-te să pierzi aproape fiecare bătălie pvp pe care o încerci. În plus, în prezent sunt 2 permise de luptă diferite, unul dintre ele este de 50 USD, celălalt este fie 20 USD, fie 70 USD, în funcție de dacă doriți să plătiți 50 USD în plus pentru un monstru. Jocul era bun și încă uciga timpul, dar este atât de dezechilibrat și plătește pentru a câștiga.
Cel mai prost joc după pamant
Join the action against the monster riot and engage in epic anime battles! Explore the world of SoulWorker on the latest release SoulWorker Anime Legends.
Un joc distractiv în general, dar progresia este cam lentă și pare imposibil să obțin dragoni din evenimentul de reproducere din breading... poate că jocul meu tocmai s-a defectat.
Este visul pentru minecraft
Frumos
un joc bun cu excepția câtorva ciudatenii. în timpul războaielor, monștrii mei se vor schimba, costându-mă pe mine și pe echipa mea de război. jocul este prea mult despre cheltuirea banilor în detrimentul plăcerii. tone de reclame și în timpul jocului, jocul ar îngheța. Cred că am ajuns la nivelul 114, dar costul nu a meritat. pune banii acolo unde este locul. mai mulți oameni dau acestui joc decât îi dau lui Dumnezeu. trist trist trist
Minunat joc! Deși adăugările sunt cam încurcate... Trebuie să mă uit la 4 adăugări pentru a termina 1? De asemenea, puteți degrada cât durează majoritatea lucrurilor? În afară de asta, un joc grozav.
După ce privesc trailer-ul nu primesc nici diamant , nici nimic. 😤
Monster Legends 10.6.2 descărcare gratuită. Obțineți noua versiune a Monster Legends. Joc de luptă în arena cu peste 700 de monștri și creaturi epice
Adventure Escape: Asylum ጀብዱ miuo
Jocul este EXTREM de slab în felul în care încearcă să sifoneze bani de la oameni. Abia există modalități de încredere în joc de a câștiga pietre prețioase, care sunt folosite pentru aproape orice. Aurul este folosit exclusiv pentru modernizarea clădirilor și pentru cumpărarea de alimente, dar această economie pare să fie, de asemenea, manipulată împotriva jucătorului. Premiile de ruletă sunt concepute astfel încât să arate că există o șansă corectă la orice, dar ceea ce primești de fapt se bazează pe procente și aproape întotdeauna este ceva mic și nesemnificativ.
Îmi place acest joc!😍💜❤
Iubesc monștrii De fapt, am o mulțime de legende, este foarte distractiv de jucat, ar trebui să-l încerci, poate costa bani în totalitate, dar încă îmi place este minunat. Nu mă pot opri să spun că este atât de bun încât trebuie să crești monștri pentru a face mai mulți monștri și trebuie să-ți faci monstrul mai puternic și să le dai mișcări bune pentru a lupta.
Este o uriașă captură leneșă de bani pe care nici măcar nu o poți juca fără să-ți ceară să plătești un alt lucru rău despre ea este chestiile multi-player pe care nu funcționează de fapt așa cum trebuie. le face prea ușor pentru oameni care sunt mult mai buni decât tine să intre în liga ta și o atingere pe toți monștrii tăi. Ele fac, de asemenea, pietre prețioase mult să fie scumpe, trebuie să plătiți sute de dolari pentru a obține o cantitate bună de pietre prețioase.
După o lună te plictisești de el plus ca încinge telefonului 👊👊👊👊👊
Cer imediat să se desfințeze duelurile sau măcar faceți categorii pe jucătorii noi și vechi,nu e corect să-mi iau bătaie de la un mucos de nivel 35 mai ales că joc de vreo 6 ani și el poate de câteva luni sau săptămâni.Și eu sunt. de 115 nivel
Acest joc este grozav, dar reduceți premiile și reduceți timpul necesar pentru a construi lucruri
Mă joc de ceva vreme, iar noua actualizare în care puteți viziona reclame pentru multe pietre prețioase este grozavă! Cu toate acestea, când ajungi la nodul 100 de pietre prețioase, nici nu le primești! Te învârți pentru o șansă mică! Aceste pietre ar face progresia puțin mai ușoară, dar este doar blocată de jocurile rng oribile!
Îmi place acest joc, dar... gems are take si hard pls in free pass be 10 gems no 5 pls. Aceasta este bucuria mea BYE
Am level 28 si nu am monsterwood activat,apar anumite probleme si dupaia inainte de termen sunt scoase...
Urmărește ultimele și cele mai bune videoclipuri Monster Legends de pe Twitch. Înregistrează-te sau conectează-te pentru a te alătura comunității și